ACTIVITEITEN

  • ACTIVITEITEN

Minivoetbal-tornooi 2018 - speeldag 3/3


mei 10, 2019
OG VORSELAAR - 't Zand

Waarde sportliefhebber,

Editie nummer 37 van het minivoetbaltoernooi ‘wisselbeker Jos Frits’ staat voor de deur. Het belooft een topeditie te worden met meer deelnemers dan ooit, meer teams dan ooit en meer sportplezier dan ooit.

Op 3,8 en 10 mei zullen in vele Vorselaarse huiskamers de gesprekken enkel en alleen gaan over Liverpool, Standard en Spanje die dadelijk in actie zullen komen op ‘t Vorselaarse Zand.

Weet je nog, papa, toen jij destijds de arena mocht betreden? De parking was al flink gevuld, de muziek galmde wat wazig door de luidsprekers, de geur van hamburgers vloog je tegemoet en de eerste ploegmaat wuifde al van ver. Wat zouden we er dit jaar van bakken? Wie is de favoriet? En wie zou onze begeleider zijn? Die kriebels in je buik vergeet je toch nooit meer?

Ondertussen zijn we in de 21ste eeuw en spelen er ook meisjes en kleuters mee. Meer dan terecht: voetbal is er voor iedereen en tussen de witte lijnen is iedereen even belangrijk. Dat is de kracht van voetbal: een bal, een paar andere kids en iets dat op een doel lijkt en ge kunt sjotten. Dat is de grote kracht van onze sport. Binnen enkele seconden kun je in die wereld duiken waarin jij Lionel Messi, Tessa Wullaert of Eden Hazard bent. Een wereld waar al die mensen langs de lijn er wel 5000 lijken en waar een goal wordt gevierd alsof de Rode Duivels alsnog van Frankrijk zouden winnen…

We willen jullie allemaal in die wereld onderdompelen. Begeleiders, scheidsrechters, organisatie, helpers bij het scorebord, tappers, garçons, poetsers, terreinverantwoordelijken, mensen van de eetstandjes, … wij zijn er allemaal om jou een prachtige driedaagse te bezorgen. Met respect voor de sport. Met respect voor elkaar.

Dat de sport moge winnen!


OG Vorselaar

Open de bijlage