NIEUWS

Corona plan OG Vorselaar


augustus 22, 2020
Klaar voor voetballen onder het nieuwe normaal!

 

Beste spelers, ouders, trainers en supporters van OG Vorselaar,


Na ruim 5 maanden, is er opnieuw goed nieuws voor iedereen die betrokken is bij onze club. Na het hernemen van de trainingen, kunnen we vanaf volgende week ook weer volop starten met het organiseren van wedstrijden, vriendschappelijk en competitie ! Een mooi cadeau.

Maar zoals vele dingen, is ook voetbal op dit moment niet meer zoals het daarvoor was en zullen een aantal zaken anders georganiseerd worden, met als enig doel jullie gezondheid te garanderen én ervoor te zorgen dat we kunnen blijven voetballen op OG Vorselaar.

De afgelopen tijd is een heel team vrijwilligers in de club hard aan de slag gegaan om alle nodige zaken op orde te zetten. Dat is een verplichting, opgelegd door overheid en Voetbal Vlaanderen. Ons dossier is nu rond en wordt voorgelegd bij de Gemeente Vorselaar.

We lichten de nieuwe “10 geboden” alvast toe, zodat iedereen goed voorbereid aan de start komt van het nieuwe seizoen...
 

Om af te sluiten, wellicht het allerbelangrijkste...jullie allemaal. We doen al het bovenstaande als club om jullie gezondheid te garanderen en toch de favoriete sport/ontspanning van jezelf of je kind weer mogelijk te maken. Al de gemaakte plannen op papier en in de praktijk kunnen enkel en alleen werken als iedereen zijn verantwoordelijkheid opneemt en doet wat moet. Spreek er ook elkaar op aan als je dit niet ziet gebeuren !


Het zal duidelijk zijn dat dit heel veel extra inspanningen vraagt en dat we extra vijwilligers nodig gaan hebben om de verschillende taken op te nemen. Je zal dan ook door je ploegbegeleiders actief gevraagd worden om deel te nemen, zowel ouders als de oudere spelers (vanaf U17). Dat is een extra belasting en we begrijpen dat dit niet altijd makkelijk is, maar in deze omstandigheden is het de enige keuze om te kunnen blijven voetballen !

Mochten er nog vragen of onduidelijkheden zijn, dan kan je die altijd richten aan ons Team Corona via corona@ogvorselaar.be . Bedankt iedereen, maak er een mooi seizoen van...met respect voor de Corona-regels.

Het Bestuur van OG Vorselaar & Team Corona

Open de bijlage