FAQ

FAQ's

Heb je vragen?

Kijk eerst even na of ze hieronder reeds vermeld staan.

1. Hoe kan ik inloggen op mijn persoonlijke SportAdministratie-pagina?

Je kunt inloggen op jouw persoonlijke SportAdministratie-pagina aan de hand van jouw emailadres. In combinatie met een door jou eerder gekozen wachtwoord kan je langs hier aanmelden: https://v4.sportadministratie.be

Weet je het wachtwoord niet of ben je het wachtwoord vergeten gebruik dan de knop 'Ik ben mijn paswoord vergeten'. Als je email adres bekend is bij onze ledenadministratie, krijg je een mail met een link erin om je wachtwoord in te stellen.

LET OP!

Indien er één mailadres gebruikt wordt voor meerdere accounts dien je er rekening mee te houden dat er wel verschillende wachtwoorden gebruikt worden!

Is je email adres nog niet bekend bij de vereniging? Vraag dan aan je coach om dat in te voeren of stuur een mail aan ICT@ogvorselaar.be.

2. Hoe kan ik de telefoonnummers en email adressen bekijken van mijn teamleden?

Via jouw persoonlijke SportAdministratie-pagina kan je naar de teampagina's van de teams waar je lid bent. Daar kun je gegevens van je teamleden zien.

3. Waarom is de informatie van mijn team niet compleet?

De coaches zijn geïnformeerd over het vullen van de teampagina's. Zorg dat je e-mailadres zo snel mogelijk bekend is bij je coach. Hiermee kan je inloggen op jouw SA-pagina (jouw persoonlijke SportAdministratie-pagina) en krijg je meer informatie te zien op de website.
Je kan de wijziging van jouw eigen informatie trouwens altijd zelf aanvragen. Onze ICT dient deze aansluitend wel nog even te controleren en goed te keuren.

4. Hoe weet ik of wedstrijden/trainingen afgelast zijn?

Indien er wedstrijden worden afgelast dan zal dit direct op de homepagina van deze website worden getoond.
Bij een afgelasting van een training zal je via mail worden verwittigd.